Nieuw: maak kennis met de CommScan®

Geschreven op september 30, 2019 – Categorie: Communicatie, Nieuws, Teamontwikkeling

Deel via

Nieuw: maak kennis met de CommScan®

Het creëren van een succesvol team is niet gemakkelijk. Het samenbrengen van ervaring, kennis en capaciteiten van verschillende individuen alleen is niet genoeg. Een succesvolle samenwerking begint bij goede communicatie.  

Elk team staat voor verschillende uitdagingen. De manier waarop jouw team communiceert, is daar waarschijnlijk één van. Communicatie bepaalt hoe snel we leren. Om op een gemakkelijke manier inzicht te bieden in de communicatie binnen jouw team hebben wij de CommScan® ontwikkeld. De CommScan® helpt jou jouw kansen op succes te vergroten door je te laten zien hoe effectief jouw team communiceert. Het geeft jou handvatten als manager maar zeker ook als teamlid en legt barrières, obstakels, blinde vlekken en verborgen kansen binnen het team bloot. Daar is niets wolligs of zachts aan. Wij helpen jou bij het identificeren van communicatiebelemmeringen, bieden oplossingen om deze te verhelpen en maken groeipotentieel zichtbaar.

Hoe doen we dat?

We coderen het communicatiegedrag van jouw team tijdens een reguliere meeting door middel van een video-opname. Zowel het verbale als non-verbale communicatiegedrag wordt vervolgens door één van onze invloedexperts gecodeerd. Dit gebeurt aan de hand van ons wetenschappelijke Invloedmodel®. Wat volgt is een datarapportage én advies op maat. Geen losse flodders maar een effectieve en pragmatische aanpak. Omdat we weten dat jouw tijd waardevol is realiseren we dit allemaal in één dag.

Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? Vraag een gratis demo aan en doe de CommScan®.

VRAAG EEN DEMO AAN

Deel dit artikel via

Gerelateerde artikelen

Invloed in het dagelijkse leven

Benieuwd hoe invloed werkt in de praktijk? Lees het op onze blog.

Lees alle artikelen