The Influence Hub: blended learning 2.0!

Geschreven op augustus 17, 2015 – Categorie: Actualiteit, Behind the Scenes

Deel via

The Influence Hub: blended learning 2.0!

HetLeren doe je het beste midden op de werkvloer: door te doen en te ervaren.

Met de Influence Hub willen wij de kennis en vaardigheden die je tijdens de training gaat opdoen, of al hebt opgedaan, zo dicht mogelijk bij je brengen. Zo werk je niet alleen op de trainingsdagen aan je leerproces, maar kun je het ook thuis, op kantoor en in de trein voortzetten.

We zijn druk bezig geweest om de Influence Hub nóg functioneler te maken. Donderdag 13 augustus, is de vernieuwde 2.0 versie live gegaan. Je persoonlijke online leeromgeving in een opgeruimde look met verbeterde functies, waardoor het nog makkelijker wordt om je leerproces naar je eigen wensen in te richten.

Wat we hebben verbeterd?

  • De Influence Hub is mooier: het nieuw ontworpen dashboard laat alleen de meest relevante informatie zien. De Hub onthoudt waar je gebleven bent zodat je moeiteloos verder kan met leren, waar je in dat proces ook bent.
  • De Influence Hub is makkelijker: we zijn hard bezig geweest met alle feedback van onze alumni en zijn een heleboel blokkades overkomen. Het is nu gemakkelijker om aantekeningen te maken over kritische situaties die je hebt meegemaakt. Ook notities maken bij de feedback die je hebt gekregen en mensen in je netwerk herinneren om deze feedback in te vullen gaat in de nieuwe Hub zonder problemen. Je evaluatie is nu ook makkelijk in te zien en te printen.
  • De Influence Hub is completer: er is nu nog meer informatie beschikbaar. De datum van je training is continue zichtbaar en je kunt direct doorklikken naar de site van de trainingslocatie. Omdat er nu nog meer informatie over je groepsgenoten zichtbaar is kun je het contact met elkaar gemakkelijker warm houden.

Wat is nieuw?

Na het succesvol afronden van de training kun je jouw Influence Hub met je LinkedIn profiel synchroniseren en een officieel online certificaat op je LinkedIn plaatsen.
Je hebt ook online toegang tot jouw officiële certificaat in PDF. Zo zijn wij met zijn allen nog een beetje beter voor het milieu en kan jij nooit meer je certificaat kwijtraken.

De nieuwe Influence Hub staat vandaag live voor alle huidige deelnemers en is beschikbaar voor nieuwe inschrijvingen. De Hub 2.0 is blended learning zoals wij dit het liefste zien. Wij hopen je hiermee een nóg completere leerervaring mee te geven!

Deel dit artikel via

Gerelateerde artikelen

Invloed in het dagelijkse leven

Benieuwd hoe invloed werkt in de praktijk? Lees het op onze blog.

Lees alle artikelen