Na Inzicht in Invloed® je invloedgedrag een extra boost geven?

Geschreven op maart 12, 2019 – Categorie: Alumni Inzicht in Invloed®

Deel via

Na Inzicht in Invloed® je invloedgedrag een extra boost geven?

Na Inzicht in Invloed® ging je vol met je nieuwe kennis en vaardigheden aan de slag. Heb je behoefte aan een nieuwe dosis inspiratie na Inzicht in Invloed® én wil je je invloedgedrag een extra boost geven? Schrijf je in voor Boost your Influence op 10 mei 2019.

Duik in het Invloedmodel® en ga aan de slag!

Boost your influence vindt plaats in de House of Influence en staat geheel in het teken van positieve invloed. Gedurende de dag ga je aan de slag met de theorie van het Invloedmodel® en oefen je met je mede-deelnemers verschillende situaties waarin je jouw invloedgedrag nóg beter kunt inzetten.

Hoe zit het ook al weer met het Invloedmodel®? Welke gedragingen horen bij welke stijl? Hoe kan je het model nog beter toepassen in die éne situatie waar je tegenaan blijft lopen?

Natuurlijk kun je op deze dag ook afspreken met andere oud-deelnemers om samen het Invloedmodel® op te frissen én bij te praten tijdens de borrel. Pak tijdens de borrel je moment om met een Zuidema-trainer te sparren over de vervolgstappen in je ontwikkeling of loopbaan.

Download de brochure voor het volledige programma of schrijf je direct in.


Anderen kennis laten maken met positieve invloed?

Heb je collega’s, vrienden of kennissen die benieuwd zijn naar de training die je hebt gevolgd en kennis willen maken met positieve invloed? Voor hen organiseren we het Impact Event in de House of Influence. Tijdens dit gratis event ervaren ze tijdens verschillende workshops welk effect ze hebben op anderen, hoe ze impactvoller kunnen zijn in samenwerkingen en maken ze kennis met de invloedtrainingen van Bureau Zuidema.

Het volgende Impact Event vindt plaats op 11 juni 2019. Wees er snel bij want vol=vol!

Meer informatie

Wij zijn Zuidema. Al meer dan 40 jaar trainen wij ambitieuze professionals in hun invloedgedrag. Via intensieve programma’s krijgen ze diepgaand inzicht in hun eigen gedrag en dat van anderen aan de hand van ons Invloedmodel®. Ze krijgen concrete handvatten om het eens anders aan te pakken dan ze gewend zijn.  Zo krijgen ze gemakkelijker zaken voor elkaar. Met élke persoon, in élke situatie. Benieuwd hoe dit voor jou werkt?

Deel dit artikel via

Gerelateerde artikelen

Invloed in het dagelijkse leven

Benieuwd hoe invloed werkt in de praktijk? Lees het op onze blog.

Lees alle artikelen